Spor/22 Şubat 2012 Çarşamba
Kasım ayından bu yana 9 üniversiteyi dolaşan Ülker Metro Enerji Testi’nin kapanış etkinliği Beşiktaş’tan Holosko, Fenerbahçe‘den Stoch ve Galatasaray’dan Elmander’in katılımıyla, gerçekleştirildi.
Kasım ayından bu yana 9 üniversiteyi dolaşan Ülker Metro Enerji Testi’nin kapanış etkinliği Beşiktaş’tan Holosko, Fenerbahçe‘den Stoch ve Galatasaray’dan Elmander’in katılımıyla, gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinliğe Fenerbahçe'den Miroslav Stoch, Beşiktaş'tan Filip Holosko ve Galatasaray'dan da Johan Elmander'in yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Önce Ülker'in Metro adlı ürününden birer ısırık alan futbolcular, ardından enerji testi için özel hazırlanmış bisikletlere binerek, performanslarını sergilediler.

Böyle bir deneyimi ilk defa yaşadıklarını belirten futbolcular, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın başarılı forveti Elmander, 26 Şubat Pazar günü Beşiktaş ile yapacakları maçın klasik bir derbi mücadelesi olacağını dile getirerek, ''Umarım biz kazanırız.'' dedi.

Sakatlığı konusunda bilgi veren Elmander, 'Kendimi daha iyi hissediyorum. Ancak oynayıp oynamayacağım konusunda kesin bir şey söylemem. Maça gelirsek, klasik bir derbi olacak. Zor maç olacak. Umarım biz kazanırız.'' şeklinde konuştu.

Necati'nin katılmasıyla birlikte hücum hattının daha da güçlendiğini ve rekabetin yaşandığının hatırlatılması üzerine İsveçli futbolcu, ''Necati'nin gelişiyle birlikte elbette hücum hattı daha da güçlendi. Baros da var. Sadece forvet hattımız değil, diğer hatlarımızdaki bütün oyuncularımız da çok iyi.'' şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Filip Holosko da Galatasaray'dan önce Braga maçını düşündüklerini söyledi. Holosko, şöyle konuştu 'Yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile yapacağımız maçı düşünüyoruz. Ardından Galatasaray maçını düşünmeye başlayacağız. Elbette Galatasaray formda ve zorlu bir rakip. Ancak bizim de Galatasaray gibi ligde daha yukarılara gelmeye ve play-off'taki konumumuzu daha iyi hale getirmek için hedeflerimiz var.''

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Miroslav Stoch ise sakatlığının düzelmeye başladığını ve yarın takıma katılmayı umduğunu dile getirdi.

Stoch, ''Şu anda ağrım yok. Takımdan ayrı bir program dahilinde çalıştım. Her şey yolunda. İnşallah yarın takıma katılacağım. Önümüzdeki maçta oynamak için her şey uygun gözüküyor.'' diye konuştu.
, haberi
Spor kategorisinden diğer haberler
Son 3 yılı değerlendirdiğinizde İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı kimdir?
Adalar - Mustafa Farsakoğlu / 0%
Arnavutköy - Haşim Baltacı / 1%
Ataşehir - Battal İlgezdi / 0%
Avcılar - Mustafa Değirmenci / 0%
Bağcılar - Lokman Çağırıcı / 2%
Bahçelievler - Osman Develioğlu / 1%
Bakırköy - Ateş Ünal Erzen / 0%
Başakşehir - Mevlüt Uysal / 5%
Bayrampaşa - Atila Aydıner / 1%
Beşiktaş - İsmail Ünal / 0%
Beykoz - Yücel Çelikbilek / 1%
Beylikdüzü - Yusuf Uzun / 2%
Beyoğlu - Ahmet Misbah Demircan / 1%
Büyükçekmece - Hasan Akgün / 0%
Çatalca - Cem Kara / 0%
Çekmeköy - Ahmet Poyraz / 0%
Esenler - Teyfik Göksu / 4%
Esenyurt - Necmi Kadıoğlu / 0%
Eyüp - İsmail Kavuncu / 7%
Fatih - Mustafa Demir / 0%
Gaziosmanpaşa - Dr. Erhan Erol / 0%
Güngören - Şakir Y. Karaman / 0%
Kadıköy - Selami Öztürk / 0%
Kağıthane - Fazlı Kılıç / 7%
Kartal - Altınok Öz / 0%
Küçükçekmece - Aziz Yeniay / 0%
Maltepe - Mustafa Zengin / 0%
Pendik - Salih Kenan Şahin / 1%
Sancaktepe - İsmail Erdem / 2%
Sarıyer - Şükrü Genç / 0%
Silivri - Özcan Işıklar / 0%
Sultanbeyli - Hüseyin Keskin / 0%
Sultangazi - Cahit Altunay / 3%
Şile - Can Tabakoğlu / 2%
Şişli - Mustafa Sarıgül / 2%
Tuzla - Şadi Yazıcı / 6%
Ümraniye - Hasan Can / 2%
Üsküdar - Mustafa Kara / 24%
Zeytinburnu - Murat Aydın / 3%