Türkiye'nin bugünkü gündeminden başlıklar

Türkiye/11 Şubat 2012 Cumartesi
Türkiye'nin bugünkü gündeminden başlıklar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsmet İnönü’nün Fahri Başkanı, Süleyman Demirel’in onur üyesi olduğu İTÜ evinde konferans verecek. (15.00)


Enerji Bakanı Taner Yıldız, Suudi Arabistan’da temaslarda bulunacak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa'da İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlüğü Bölge Laboratuarı'nın güçlendirilmesi projesi toplantısına katılacak. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi Atıcılar Spor Kompleksi’nin açılışını yapacak. (11.00-14.00)


Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı İnegöl Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası’nın açılışını yapacak. Ardından Kültür-Sanat ve Gençlik Merkezi açılış törenine katılacak. (12.00-14.30)


Merkezi Ankara’da bulunan Mutlu Çocuklar Derneğinin takip ettiği “Mutlu Çocuklar Projesi” kapsamında, Ankara Litai Otelde “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Hayalleri” konulu Türkiye Çocuk Kurultayı yapılacak. (10.00)


Bursa’da ilk kez Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Boyutlu Boyama” sergisi Ördekli Kültür Merkezi’nde açılacak. ( 13.00)


Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 'Sanayi ve Turizmde Rekabet Gücünün Artırılması, 2010 Yılı Mali Destek Programı' çerçevesinde desteklenen, İl Özel İdaresi'nin sahibi, Doğancı, Atlas ve Dağyenice Köy Muhtarlıklarının ortağı olduğu, 'Geçmişin Motifleri Gelecekle Buluşuyor' projesi kapsamında kursiyer köy kadınlarının elişi ürünleri yeniden sergilenecek. (10.00)


Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından her yıl yapılan atletizm yarışmaları bu yıl İzmir'de yapılacak. (13.30)


Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçlarına Gençlerbirliği - Mersin İdman Yurdu ve Galatasaray - Kayserispor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00 / 19.00)


Bank Asya 1. Lig’de 21. hafta Boluspor - Gaziantep Büyükşehir Belediye ve Karşıyaka - Kasımpaşa maçlarıyla başlayacak. (13.30 / 19.00)

Türkiye kategorisinden diğer haberler
Son 3 yılı değerlendirdiğinizde İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı kimdir?
Adalar - Mustafa Farsakoğlu / 0%
Arnavutköy - Haşim Baltacı / 1%
Ataşehir - Battal İlgezdi / 0%
Avcılar - Mustafa Değirmenci / 0%
Bağcılar - Lokman Çağırıcı / 2%
Bahçelievler - Osman Develioğlu / 1%
Bakırköy - Ateş Ünal Erzen / 0%
Başakşehir - Mevlüt Uysal / 5%
Bayrampaşa - Atila Aydıner / 1%
Beşiktaş - İsmail Ünal / 0%
Beykoz - Yücel Çelikbilek / 1%
Beylikdüzü - Yusuf Uzun / 2%
Beyoğlu - Ahmet Misbah Demircan / 1%
Büyükçekmece - Hasan Akgün / 0%
Çatalca - Cem Kara / 0%
Çekmeköy - Ahmet Poyraz / 0%
Esenler - Teyfik Göksu / 4%
Esenyurt - Necmi Kadıoğlu / 0%
Eyüp - İsmail Kavuncu / 7%
Fatih - Mustafa Demir / 0%
Gaziosmanpaşa - Dr. Erhan Erol / 0%
Güngören - Şakir Y. Karaman / 0%
Kadıköy - Selami Öztürk / 0%
Kağıthane - Fazlı Kılıç / 7%
Kartal - Altınok Öz / 0%
Küçükçekmece - Aziz Yeniay / 0%
Maltepe - Mustafa Zengin / 0%
Pendik - Salih Kenan Şahin / 1%
Sancaktepe - İsmail Erdem / 2%
Sarıyer - Şükrü Genç / 0%
Silivri - Özcan Işıklar / 0%
Sultanbeyli - Hüseyin Keskin / 0%
Sultangazi - Cahit Altunay / 3%
Şile - Can Tabakoğlu / 2%
Şişli - Mustafa Sarıgül / 2%
Tuzla - Şadi Yazıcı / 6%
Ümraniye - Hasan Can / 2%
Üsküdar - Mustafa Kara / 24%
Zeytinburnu - Murat Aydın / 3%