Gündem/08 Şubat 2012 Çarşamba
Adana Müftüsü Arif Gökce, dini ve hayri hizmetlerde hedefe ulaşmak için işbirliğinin büyük önem taşıdığını söyledi.
Adana Müftüsü Arif Gökce, dini ve hayri hizmetlerde hedefe ulaşmak için işbirliğinin büyük önem taşıdığını söyledi. Gökce, Kutlu Doğum Haftası için de şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, bu konuda da her kesimden destek beklediklerini ifade etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da Müftülüğün dini ve hayri hizmetlerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri ile Müftü Arif Gökçe’yi ziyaret eden Çalışkan, 'Din hizmetlerinin yaygınlaştırılmasında iş adamları olarak bize düşen görevleri yapmaya hazırız.' dedi.

Öte yandan, Adana Vali yardımcılarından Reşat Özdemir, İbrahim Avcı, Adem Yılmaz ve Mustafa Yüksel Karadağ İl Müftüsü Arif Gökce’yi ziyaret ederek “hayırlısı olsun” dediler. Müftü Gökce yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve Vali yardımcılarına teşekkür etti.

Ayrıca gün içerisinde Mersin Müftüsü Ali Melek, Hatay Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erdoğan, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nuri Ateş, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, İl Defterdar Müdürü Tamer Utkucu ve TRT Çukurova Bölge Müdürü Halil Kahveci de ziyaretine gelenler arasında yer aldı.
, haberi
Gündem kategorisinden diğer haberler
Son 3 yılı değerlendirdiğinizde İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı kimdir?
Adalar - Mustafa Farsakoğlu / 0%
Arnavutköy - Haşim Baltacı / 1%
Ataşehir - Battal İlgezdi / 0%
Avcılar - Mustafa Değirmenci / 0%
Bağcılar - Lokman Çağırıcı / 2%
Bahçelievler - Osman Develioğlu / 1%
Bakırköy - Ateş Ünal Erzen / 0%
Başakşehir - Mevlüt Uysal / 5%
Bayrampaşa - Atila Aydıner / 1%
Beşiktaş - İsmail Ünal / 0%
Beykoz - Yücel Çelikbilek / 1%
Beylikdüzü - Yusuf Uzun / 2%
Beyoğlu - Ahmet Misbah Demircan / 1%
Büyükçekmece - Hasan Akgün / 0%
Çatalca - Cem Kara / 0%
Çekmeköy - Ahmet Poyraz / 0%
Esenler - Teyfik Göksu / 4%
Esenyurt - Necmi Kadıoğlu / 0%
Eyüp - İsmail Kavuncu / 7%
Fatih - Mustafa Demir / 0%
Gaziosmanpaşa - Dr. Erhan Erol / 0%
Güngören - Şakir Y. Karaman / 0%
Kadıköy - Selami Öztürk / 0%
Kağıthane - Fazlı Kılıç / 7%
Kartal - Altınok Öz / 0%
Küçükçekmece - Aziz Yeniay / 0%
Maltepe - Mustafa Zengin / 0%
Pendik - Salih Kenan Şahin / 1%
Sancaktepe - İsmail Erdem / 2%
Sarıyer - Şükrü Genç / 0%
Silivri - Özcan Işıklar / 0%
Sultanbeyli - Hüseyin Keskin / 0%
Sultangazi - Cahit Altunay / 3%
Şile - Can Tabakoğlu / 2%
Şişli - Mustafa Sarıgül / 2%
Tuzla - Şadi Yazıcı / 6%
Ümraniye - Hasan Can / 2%
Üsküdar - Mustafa Kara / 24%
Zeytinburnu - Murat Aydın / 3%