Skandal yazı!

Gündem/08 Şubat 2012 Çarşamba
Skandal yazı!
Skandal yazı!

Samsun'da 2 ayda bir çıkan "Statüko" dergisinin Genel Koordinatörü Okan Baş imzasıyla çıkan köşe yazısısında, "Ogün Samast gibi gürbüz bir genç, işi 'Türk'ün kanı pistir' demeye getiren Hrant denen herifi vurduğu için ağır bir cezayla karşı karşıya kaldı. Kötü mü yaptı yani?" diye yazdı.

"Statüko" dergisinin Ocak- Şubat 2012 sayısında dergi Genel Koordinatörü Okan Baş imzasıyla yayınlanan yazıda, Ogün Samast ön plana çıkarıldı.

Baş, 'Beyler ülkücüler size neyledi?' başlığıyla yazdığı yazıda, şöyle dedi:

"Bu anti sempatinin nedeni nedir? Adı Türkiye olan bir devletin, Milli ve manevi değerlerini korumaya çalışan vatandaşları, hangi sebepten dolayı bu kadar acımasızca tavırlarla karşılaşabilir? Malum en son Ogün Samast gibi gürbüz bir genç, işi 'Türk'ün kanı pistir' demeye getiren Hrant denen herifi vurduğu için ağır bir cezayla karşı karşıya kaldı. Kötü mü yaptı yani? Bana göre bu milletin geneline ağır hakaretler yağdıran adamın ölmesi zaten müstehaptır.

Devlet yapması gereken işi yapmıyorsa 'Türk'ün kanı pistir' diyen ecnebiye göz yumuyorsa, Ermenilere yaranacağım derken, Milliyetçilik ilkesini düpedüz çiğniyorsa, kimse kusura bakmasın bu noktada Millet devreye girer ve bu adamı yargılamanın hiçbir anlamı yoktur.
Anlam veremediğim noktalardan biri de Türk kökenli vatandaşların 'Hepimiz Ermeniyiz' türküsüyle sokaklarda provakatörlük yapmaları.

Yahu bugüne kadar milyonlarca şehit verdik arkadaş. Kaç tane Ermeni asıllı vatandaşın 'Hepimiz Mehmetçiğiz', 'Hepimiz Türk'üz' diyerek sokaklara döküldüğünü gördünüz? Eğer 'Hepimiz Ermeniyiz' diyerek tahrik propagandaları yapmaya devam edecekseniz, Ermenistan orada arkadaş, orası ulus devleti buyurun gidin. Burası Türkiye. Haddinizi bilin!"

 

Gündem kategorisinden diğer haberler
Son 3 yılı değerlendirdiğinizde İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı kimdir?
Adalar - Mustafa Farsakoğlu / 0%
Arnavutköy - Haşim Baltacı / 1%
Ataşehir - Battal İlgezdi / 0%
Avcılar - Mustafa Değirmenci / 0%
Bağcılar - Lokman Çağırıcı / 2%
Bahçelievler - Osman Develioğlu / 1%
Bakırköy - Ateş Ünal Erzen / 0%
Başakşehir - Mevlüt Uysal / 5%
Bayrampaşa - Atila Aydıner / 1%
Beşiktaş - İsmail Ünal / 0%
Beykoz - Yücel Çelikbilek / 1%
Beylikdüzü - Yusuf Uzun / 2%
Beyoğlu - Ahmet Misbah Demircan / 1%
Büyükçekmece - Hasan Akgün / 0%
Çatalca - Cem Kara / 0%
Çekmeköy - Ahmet Poyraz / 0%
Esenler - Teyfik Göksu / 4%
Esenyurt - Necmi Kadıoğlu / 0%
Eyüp - İsmail Kavuncu / 7%
Fatih - Mustafa Demir / 0%
Gaziosmanpaşa - Dr. Erhan Erol / 0%
Güngören - Şakir Y. Karaman / 0%
Kadıköy - Selami Öztürk / 0%
Kağıthane - Fazlı Kılıç / 7%
Kartal - Altınok Öz / 0%
Küçükçekmece - Aziz Yeniay / 0%
Maltepe - Mustafa Zengin / 0%
Pendik - Salih Kenan Şahin / 1%
Sancaktepe - İsmail Erdem / 2%
Sarıyer - Şükrü Genç / 0%
Silivri - Özcan Işıklar / 0%
Sultanbeyli - Hüseyin Keskin / 0%
Sultangazi - Cahit Altunay / 3%
Şile - Can Tabakoğlu / 2%
Şişli - Mustafa Sarıgül / 2%
Tuzla - Şadi Yazıcı / 6%
Ümraniye - Hasan Can / 2%
Üsküdar - Mustafa Kara / 24%
Zeytinburnu - Murat Aydın / 3%