Okulda bomba paniği

Gündem/06 Şubat 2012 Pazartesi
Okulda bomba paniği
Kasımpaşa’da okul duvarına bırakılan valiz, bomba paniğine neden oldu.

Kasımpaşa’da okul duvarına bırakılan valiz, bomba paniğine neden oldu. Okulun bir kısmının boşaltıldığı olayda bomba imha ekipleri valizi fünye ile patlattı. Yapılan incelemede valizin içinin boş olması herkese rahat bir nefes aldırdı.

Bahariye Caddesi Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu bahçe duvarında sahipsiz bir valiz gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri çantada patlayıcı madde olması ihtimaline karşılık dokunmayarak bomba imha ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri bir yandan da valizin yanındaki durağı boşaltarak çevresinde güvenlik önlemi aldı. Okul yetkilileri de valizin bulunduğu duvara yakın kısımdaki sınıfları boşaltarak öğrencileri yan binaya topladı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha ekipleri de çantaya dokunmayarak hemen çalışmalarına başladı. Özel elbiselerini giyen bombacı polis, hazırladığı fünyeyi valizin üzerine yerleştirdi. Bahariye Caddesinin tamamen trafiğe kapatılmasının ardından bombacı polis fünyeyi patlattı. Patlamanın etkisiyle çanta parçalandı. Patlamanın ardından bombacı polis bir kez daha valizin yanına giderek inceleme yaptı.

Yapılan kontrolde çantanın içinin boş çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı. Okul nöbetçisi minik öğrenci çok korktuklarını söyledi.
 

Gündem kategorisinden diğer haberler
Son 3 yılı değerlendirdiğinizde İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı kimdir?
Adalar - Mustafa Farsakoğlu / 0%
Arnavutköy - Haşim Baltacı / 1%
Ataşehir - Battal İlgezdi / 0%
Avcılar - Mustafa Değirmenci / 0%
Bağcılar - Lokman Çağırıcı / 2%
Bahçelievler - Osman Develioğlu / 1%
Bakırköy - Ateş Ünal Erzen / 0%
Başakşehir - Mevlüt Uysal / 5%
Bayrampaşa - Atila Aydıner / 1%
Beşiktaş - İsmail Ünal / 0%
Beykoz - Yücel Çelikbilek / 1%
Beylikdüzü - Yusuf Uzun / 2%
Beyoğlu - Ahmet Misbah Demircan / 1%
Büyükçekmece - Hasan Akgün / 0%
Çatalca - Cem Kara / 0%
Çekmeköy - Ahmet Poyraz / 0%
Esenler - Teyfik Göksu / 4%
Esenyurt - Necmi Kadıoğlu / 0%
Eyüp - İsmail Kavuncu / 7%
Fatih - Mustafa Demir / 0%
Gaziosmanpaşa - Dr. Erhan Erol / 0%
Güngören - Şakir Y. Karaman / 0%
Kadıköy - Selami Öztürk / 0%
Kağıthane - Fazlı Kılıç / 7%
Kartal - Altınok Öz / 0%
Küçükçekmece - Aziz Yeniay / 0%
Maltepe - Mustafa Zengin / 0%
Pendik - Salih Kenan Şahin / 1%
Sancaktepe - İsmail Erdem / 2%
Sarıyer - Şükrü Genç / 0%
Silivri - Özcan Işıklar / 0%
Sultanbeyli - Hüseyin Keskin / 0%
Sultangazi - Cahit Altunay / 3%
Şile - Can Tabakoğlu / 2%
Şişli - Mustafa Sarıgül / 2%
Tuzla - Şadi Yazıcı / 6%
Ümraniye - Hasan Can / 2%
Üsküdar - Mustafa Kara / 24%
Zeytinburnu - Murat Aydın / 3%