İleride utanmayacağım filmler yapmak istiyorum

Tv/30 Ocak 2012 Pazartesi
İleride utanmayacağım filmler yapmak istiyorum
İleride utanmayacağım filmler yapmak istiyorum
'Eyyvah Eyvah' sinema filmleri serisiyle gişede başarılı bir yer edinen ünlü komedyen Ata Demirer, yeni filmi 'Berlin Kaplanı' ile sevenlerinin karşısında. Filmin Berlin'de yapılan galasında konuşan Demirer, filmin hikâyesini çocukluğunda geçirdiği anılardan yola çıkarak yazdığını dile getirdi.

Ünlü komedyen Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı "Berlin Kaplanı" filminin galası Berlin'de yapıldı. Seyirciler tarafından coşkuyla karşılanan Demirer ve ekibi, filmden sonra sahneye çıkarak sinemaseverleri selamladı. Berlin Kaplanı filmini her ailenin rahatça izleyebileceğini dile getiren Demirer, "İleride utanmayacağım filmler yapmaya gayret ediyorum." dedi. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wedding semtindeki Alhambra Sineması'nda yapılan galaya Demirer'in yanı sıra filmin oyuncuları Necati Bilgiç, Tarık Ünlüoğlu, Nihal Yalçın, Özlem Türkad, Julia Dietze, yönetmen Hakan Algül ve çok sayıda davetli katıldı. Filmin gösteriminin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demirer, filmin hem duygusal hem de komik olduğunu, gurbetteki insanlarımızın naif yanlarını ortaya koymaya çalıştığını anlattı. Bu hikâyenin çocukluğunun kendisine verdiği bir hediye olduğunu ifade eden Demirer, "Ailemin çok büyük bir kısmı Almanya'da yaşıyor. Çocukluğum Almanya'daki akrabalarımın yazın gelişleriyle renklenen bir durumdaydı. Bu hikâye de tamamen çocukluğumun bana bir hediyesi." diye konuştu.

Sinemayı keyif almak için yaptığını belirten Demirer, "İleride utanmayacağım, mutlu olacağım şeyler yapmaya çalıştığım için bu doğrultuda iş üretmek istedim. Bu senaryoyu yazarken amacım, ailecek herkesin rahatça izleyebileceği bir yapıt ortaya çıkarmaktı. Kendi yaşantım renkli geçti. Bu senaryo da benim yaşantımdan az da olsa bir kesiti yansıtıyor. Bu şekilde bir miras komedisi ortaya koymak istedim." yorumunu yaptı. Almanya'da yaklaşık 80 sinemada gösterime giren filmin galasında Demirer'i Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, oyuncu arkadaşları Oktay Kaynarca ve Selçuk Yöntem yalnız bırakmadı.

 

 

Tv kategorisinden diğer haberler
Son 3 yılı değerlendirdiğinizde İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı kimdir?
Adalar - Mustafa Farsakoğlu / 0%
Arnavutköy - Haşim Baltacı / 1%
Ataşehir - Battal İlgezdi / 0%
Avcılar - Mustafa Değirmenci / 0%
Bağcılar - Lokman Çağırıcı / 2%
Bahçelievler - Osman Develioğlu / 1%
Bakırköy - Ateş Ünal Erzen / 0%
Başakşehir - Mevlüt Uysal / 5%
Bayrampaşa - Atila Aydıner / 1%
Beşiktaş - İsmail Ünal / 0%
Beykoz - Yücel Çelikbilek / 1%
Beylikdüzü - Yusuf Uzun / 2%
Beyoğlu - Ahmet Misbah Demircan / 1%
Büyükçekmece - Hasan Akgün / 0%
Çatalca - Cem Kara / 0%
Çekmeköy - Ahmet Poyraz / 0%
Esenler - Teyfik Göksu / 4%
Esenyurt - Necmi Kadıoğlu / 0%
Eyüp - İsmail Kavuncu / 7%
Fatih - Mustafa Demir / 0%
Gaziosmanpaşa - Dr. Erhan Erol / 0%
Güngören - Şakir Y. Karaman / 0%
Kadıköy - Selami Öztürk / 0%
Kağıthane - Fazlı Kılıç / 7%
Kartal - Altınok Öz / 0%
Küçükçekmece - Aziz Yeniay / 0%
Maltepe - Mustafa Zengin / 0%
Pendik - Salih Kenan Şahin / 1%
Sancaktepe - İsmail Erdem / 2%
Sarıyer - Şükrü Genç / 0%
Silivri - Özcan Işıklar / 0%
Sultanbeyli - Hüseyin Keskin / 0%
Sultangazi - Cahit Altunay / 3%
Şile - Can Tabakoğlu / 2%
Şişli - Mustafa Sarıgül / 2%
Tuzla - Şadi Yazıcı / 6%
Ümraniye - Hasan Can / 2%
Üsküdar - Mustafa Kara / 24%
Zeytinburnu - Murat Aydın / 3%